Ofte stilte spørsmål

1. Hva koster det å være medlem?
  • Barn/ungdom (tom 19 år) 600,-
  • Voksen (fom 20 år) 1000,-
  • Støttemedlem 300,-
  • Familie 2000,-
2. Hvordan blir jeg sponsor?

Vi tilbyr forskjellige markedsføringspakker, og kan også skreddersy pakker etter samarbeidspartners ønsker for eksponering og tiltenkt sum. For ytterligere informasjon om dette kan daglig leder Kristina Sandanger Nygård kontaktes for en uforpliktende prat.

3. Er det noen aldersgrense for hvem som er med på Sauda IL?

Vi har som hovedregel organisert aktivitet fra og med skolealder (året de fyller 6).

4. Jeg vet ikke hva barnet mitt liker å gjøre, finnes det en aktivitet som passer alle?

Hva et barn liker er individuelt, men allidrett er en veldig fin plass å starte her får de prøve seg på mange forskjellige aktiviteter både ute og inne, året rundt, som gir et godt utgangspunkt for å kunne delta i flere idretter senere, samt stimulerer de fysisk, motorisk, sosialt og mentalt.

5. Hvordan melder jeg inn barnet mitt?

Man blir medlem ved å logge inn her. Søk opp Sauda Idrettslag og velg «legg til familie». Velg aktuell gruppe og gren.

6. Hvem tar jeg kontakt med om jeg har spørsmål?

For generelle spørsmål om SIL kan du kontakte daglig leder Kristina Sandanger Nygård. Dersom du har mer spesifikke spørsmål kan du ta direkte kontakt med kontaktpersonene for aktivitetene som du finner kontaktinfo til på hjemmesiden.

7. Blir barnet mitt tatt vare på?

Alle barn blir godt ivaretatt. Alle personer med tillitsverv i Sauda Idrettslag må fremvise godkjent politiattest for å representere SIL. Idrettslagets slagord er GREI, som står for gøy, respekt, entusiastisk og inkluderende. Vi ha også egne retningslinjer for barn og ungdom, trygge rammer, skader og forsikringer og trafikksikkerhet.

8. Hvem er de ansvarlige for de ulike aktivitetene og hvilken bakgrunn har disse?

Ansvarlige for aktivitetene er ildsjeler i idrettslaget, ofte med lang fartstid selv i den aktuelle idretten. Våre trenere skal ha formell trenerkompetanse, og personer i administrative verv skal ha basiskunnskaper om organisasjonsarbeid.

9. Hva er forventet av meg som forelder?

Som foreldre må man påregne å være tilstede under trening og konkurranser, spesielt de første årene. Man vil også bli involvert i dugnadsarbeid som kjøring til kamp og konkurranser, kakebaking, kaffekoking, kioskdrift, kalendersalg og andre arrangement. Ellers er det forventet at man opptrer anstendig mot trenere, andres barn og andres lag både i forbindelse med trening og konkurranser. Det er «klubben som er sjef» og som tillitsvalgt er man pålagt å følge klubbens rutiner og prosedyrer for både drift og aktivitet.

Hvordan kan du

Bidra?

Les vårt

Nyhetsbrev